t: +31(0)346-356060

SPECIALIST IN...


Industriële Automatisering


Reparatie/Revisie


  • Uw locatie:
  • Home
  • » scada systeem

Scada Systeem van hoge kwaliteit: Elma BV

Meer dan 70 jaar vakmanschap: ELMA

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat u een SCADA systeem kan leveren en installeren? Dan zit u helemaal goed bij ELMA.

ELMA is een elektrotechnisch expert, gevestigd in Soesterberg. Ruim 70 jaar geleden is ELMA begonnen als reparateur van allerhande motoren en generatoren. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met drie afdelingen: Projects, Sales en Services.

SCADA systeem van ELMA

Doordat ELMA Projects een gedegen kennis heeft van aandrijftechniek gecombineerd met besturingstechniek wordt er een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd. Zo worden er voor waterzuivering onder andere decanterapplicaties omgebouwd - en worden deze voor productielijnen geautomatiseerd. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt een SCADA systeem.

SCADA is een afkorting van Supervisory Control And Data Acquisition. Een SCADA systeem verzamelt, verwerkt, verstuurt en visualiseert meet- en regelsignalen van verschillende machines in grote industriële systemen. Het SCADA systeem bestaat uit een computer met daarop de SCADA-software. Dit handige systeem vergemakkelijkt het uitwisselen van meetgegevens, en het zichtbaar maken van gegevens voor de menselijke operator.

Wenst u graag meer informatie over het SCADA systeem en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier op onze website in.

©2011 ELMA B.V. | Disclaimer