Joysticks Maritiem & Offshore

Maritiem & offshore joysticks, hendels en besturingssystemen

De Lilaas control units famillie bevat naast maritiem & offshore joysticks ook  hendels, besturings- en bedieningssystemen en de bijbehorende elektronica. De producten variëren van eenvoudige één-assige joysticks, stuurwielen en roerbesturingen tot azimuth control units en joysticks in multi-as uitvoeringen.

Heel wat schepen, variërend van kleine vissersschepen en bevoorradingsschepen tot grote mammoettankers en cruiseschepen, worden bestuurd door joysticks en control units van Lilaas!

Noorse kwaliteit, klantspecifieke modificaties

Alle Lilaas-producten kunnen worden uitgevoerd met gemotoriseerde assen, vaak met een groot scala aan opties. De producten voldoen aan de hoge eisen die door de internationale certificeringsbureaus worden gesteld.

De maritiem & offshore joysticks van Lilaas kenmerken zich door:

  • een uniek ontwerp
  • gebruik van topkwaliteit materialen
  • zorgvuldig uitgevoerde testprocedures

Dit alles resulteert in een kwalitatief hoogwaardig product dat een minimum aan service en onderhoud vereist.

Het Noorse Lilaas een relatief kleine high-end speler in de wereld van maritieme en offshore joysticks. Mede dankzij haar positie stelt het bedrijf zich erg flexibel op met betrekking tot klantspecifieke wensen.  Modificaties en verregaande customisation blijkt bijna altijd mogelijk, ook bij kleine series! Contacteer de sales-engineers van Elma Components voor meer informatie.

Exclusief Lilaas distributeur in de Benelux

Lilaas is één van de meest toonaangevende fabrikanten van joysticks en control units voor de maritieme en offshore markt. Elma Components heeft het voorrecht exclusief distributeur van Lilaas in de Benelux te mogen zijn.

Lilaas series

Meer informatie?
foto Jan Willem Oechies
Jan Willem Oechies
Inside Sales Engineer
  Stuur email
foto Tim Kuijt
Tim Kuijt
Inside Sales Engineer
  Stuur email

Meer componenten

Scroll to Top