After sales

Snelle en goede service

Een goed functionerende besturingsinstallatie is noodzakelijk om uw productieprocessen optimaal te ondersteunen. De after sales afdeling van Elma kan gedurende de gehele levensduur service verlenen aan uw elektrische installatie, onafhankelijk van de leverancier.

Preventief onderhoud

Daarnaast is het eveneens mogelijk om preventief onderhoud aan uw installatie te laten verrichten, waardoor hoge reparatiekosten in de toekomst kunnen worden voorkomen. Onze service engineers opereren internationaal, indien gewenst op basis van een servicecontract. De service engineers van Elma hebben een ruime ervaring met het inbedrijfstellen en onderhouden van installaties van diverse fabrikanten. Storingen worden snel en zorgvuldig verholpen door de brede installatiekennis van onze service engineers.

Maximale beschikbaarheid

Elma draagt er zorg voor dat uw besturingsinstallatie maximaal beschikbaar is. Onze service engineers gaan naar de locatie waar de storing zich voordoet en daarnaast is het mogelijk om kleine storingen op afstand te verhelpen. Van veel van de door Elma toegepaste materialen is een voorraad aanwezig. Ook kunnen wij door onze lange en goede relatie met onze leveranciers en groothandels een snelle levering van reservedelen garanderen.

Meer informatie?
foto Jan Wouter Koudijs
Jan Wouter Koudijs
Service Coördinator
  Stuur email
+31 (0)346 357 095

Meer service en onderhoud

Scroll to Top