Installeren

Elma brengt techniek tot leven!

De installateurs van Elma leveren klantspecifieke (totaal) oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Deze oplossingen bieden wij vanaf ontwerp van onze engineeringsafdeling tot realisatie en vanaf realisatie tot End-of-life. Elma levert vakkundig, veilig en duurzaam maatwerk. Wij maken gebruik van de meest innovatieve inzichten, technieken en standaarden, zowel op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid als duurzaamheid.

Innovatieve installatietechnieken

Elma streeft naar een maximale efficiëntie en toegevoegde waarde, waarbij we met ons engineering team en onze leveranciers continu kijken naar verbetermogelijkheden in het gebruik van installatietechnieken en -materialen. Hierdoor kunnen we u nog beter, sneller en duurzamer van dienst zijn. Wij werken lean & green.
Onze installateurs worden met regelmaat, zowel intern als extern, getraind op de nieuwste technieken. Als erkend leerbedrijf leiden we hier onze medewerkers verder op, zodat ze nog beter worden in hun vak en ze pas tevreden zijn met hun werk als u dat bent.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in de meest uiteenlopende marktsegmenten: zware productie-industrieën, maritieme– en offshore installaties, mobile en parkattracties, waterzuiveringen, pompinstallaties en hijs- en hefinstallaties.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de industriële installaties zijn wij voor vele opdrachtgevers een betrouwbare en betrokken partner gebleken. Een partner die meedenkt en op de hoogte is van de laatste innovaties als het gaat om bijvoorbeeld aandrijf- en besturingstechniek, installatiematerialen, -technieken, duurzaamheid en wettelijke (veiligheids-)richtlijnen.
Wij streven continu naar optimalisatie van werkprocessen. Daardoor kunnen wij u maximale toegevoegde waarde garanderen.

Certificeringen

Wij zijn gecertificeerd voor:

Voor service en onderhoud zijn we 24/7 bereikbaar. Vanaf het eerste contact staan we direct voor u klaar. Bovendien krijgt u één aanspreekpunt die altijd voor u bereikbaar is.

Meer informatie?
foto René van der Linden
René van der Linden
Manager Engineering
  Stuur email

Meer Turnkey oplossingen

Scroll to Top