Paneelbouw – Seriematig

Seriematige paneelbouw in Roemenië. Low-cost.

Dankzij Elma’s Roemeense zusteronderneming Elro wordt Seriematige Paneelbouw voor veel OEM’s een financieel interessante optie! In Roemenië liggen niet alleen de componentprijzen van A-merken aanzienlijk lager dan in Nederland, ook de arbeidskosten zijn er een stuk gunstiger. Wanneer u grotere aantallen besturingspanelen laat assembleren door Elro bent u verzekerd van een kwalitatief en kostenvriendelijk alternatief. Voor series vanaf vijf besturingskasten blijkt dit al lonend!

Een intensief uitwisselingsprogramma tussen Elro en Elma Systems garandeert hetzelfde hoge kennisniveau en eenzelfde manier van werken bij de Roemeense engineers zoals wij dit in Westen kennen. De Elro-fabriek is ISO 9001/2015 en VCA★★ gecertificeerd. U kunt uw besturingskasten laten assembleren volgens volgende keuren: Lloyds, Veritas, CE, ABS, DNV-GL, BV, CCS, IRS, KR, RMRS, RINA, NKK en IR.

Factory Acceptance Test

Aansluitend op het productieproces is het mogelijk om een FAT (Factory Acceptance Test) te laten uitvoeren bij Elro, in de fabriek. Dit kan volgens uw eigen of een door Elma opgesteld protocol.

Complete ontzorging

Seriële assemblage van besturingspanelen door Elro gebeurt betrouwbaar en relatief snel. Indien gewenst kunt u uw opdracht op afroep laten leveren. Eveneens kunnen wij u compleet ontzorgen op logistiek vlak door alle shipments en verpakking (bekisting) voor u te regelen.

Elma gaat voor langdurige relaties. Daarom stellen wij de wensen van onze klanten voorop. Wij laten onze activiteiten naadloos aansluiten op uw processen. Wij streven ernaar onze organisatie flexibel te laten functioneren als een verlengstuk van uw organisatie.

Meer informatie?
foto René van der Linden
René van der Linden
Manager Engineering
  Stuur email
+31 (0)346 356 063
foto Dick Varel
Dick Varel
General Manager
  Stuur email
+31 (0)346 356 059

Meer Turnkey oplossingen

Scroll to Top