Systeemintegratie

Merkonafhankelijke systeemintegratie

Elma is uw partner voor turnkey oplossingen voor elektrische aandrijf- en besturingstechniek. Wij leveren merkonafhankelijke systeemintegratie en staan garant voor een algehele ontzorging en het realiseren van innovatieve oplossingen voor uw elektrische aandrijf- en  besturingssystemen. Wij leveren op maat ontworpen oplossingen, die het beste bij uw wensen en processen passen. Onze oplossingen baseren wij op standaard technologieën.

De voordelen

Door onze jarenlange ervaring in het realiseren van turnkey oplossingen ervaart u direct voordelen op het gebied van:

  • efficiency
  • gebruikersgemak
  • kostenbeheersing

Daarnaast beschikken wij over engineeringsteams met elk hun eigen specialisatie. Met regelmaat worden onze mensen getraind en bijgeschoold. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de techniek en de markt. Elma heeft ervaring met diverse A-fabrikanten, zoals ABB, Siemens, Vacon en Schneider. Of het nu gaat om een relais, frequentieregelaar of PLC met onze ervaring kunnen wij uw specifieke wensen verwerken in een turnkey oplossing.

E-huizen

Elma verzorgt volledig ingerichte E-huizen voor projecten in de maritieme, offshore en hijs- en heftechniek markt. Onze E-huizen vormen een betrouwbare, snel te implementeren en veilige manier om de aandrijf- en besturingspanelen in onder te brengen.

Elma automatiseert uw processen door gebruik te maken van E-plan. Hierbij hanteren we de door u gewenste standaard ontwerp systematiek of ons eigen standaard systeem. Door de modulaire opzet sluit onze automatisering optimaal aan op uw gebruikssituatie. De bediening vindt plaats via modulaire of op maat gemaakte control-desks en control-panels die gericht zijn op bediengemak en betrouwbaarheid.

Alle oplossingen onder één dak

U vindt bij Elma totaal oplossingen onder één dak. Elma is uw aanspreekpunt gedurende de hele levensduur van uw installatie. Naast het leveren van de machines en de systeemintegratie van uw elektrische pakket verzorgen wij ook uw automatisering. Bovendien onderhouden wij uw installatie en in geval van calamiteiten bieden wij snelle en adequate service om de betrouwbaarheid en levensduur van uw installatie verder te vergroten.

Meer informatie?
foto René van der Linden
René van der Linden
Manager Engineering
  Stuur email
+31 (0)346 356 063
foto Teunis van Vulpen
Teunis van Vulpen
Technical Manager
  Stuur email
+31 (0)346 356 051

Meer turnkey oplossingen

Scroll to Top